Konferencia-liga

2024.01.09. 18:54

Kedden indul a jegyértékesítés az FTC hazai mérkőzésére

Keddtől lehet jegyet vásárolni a Ferencváros-Olimpiakosz mérkőzésre a labdarúgó Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszában.

MW

A Ferencváros játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután a csapat 1-1-es döntetlent játszott a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A párharc első meccsét február 15-én rendezik Görögországban, a visszavágóra egy héttel később, február 22-én 21 órától kerül sor a Groupama Arénában. 

Az FTC honlapja alapján először a bajnoki és csoportkörös bérlettel rendelkezők válthatnak belépőt. A kizárólag számukra fenntartott jegyvásárlási időszak kedden 10 órától jövő kedd 10 óráig tart. 

Ezt követően azon bajnoki szezonbérletes FTC-szurkolók vásárolhatnak jegyet, akik nem rendelkeztek a csoportkörre érvényes bérlettel, nekik január 16-a 10 órától január 23-a 10 óráig lesz lehetőségük a vásárlásra. 

Majd január 23-a 10 órától egy héten át azoké lesz a lehetőség, akik bajnoki szezonbérlettel nem, csak a Kl-csoportkörére szóló bérlettel rendelkeznek. Emellett azok a bérletesek is vásárolhatnak jegyet, akik a sorsolás után vették meg tavaszi idényre szóló bajnoki bérletüket. 

Január 30-án 10 órától bárki vásárolhat belépőt a még szabad helyekre. 

A Ferencváros az F csoportban másodikként végzett, míg görög ellenfele az Európa-liga A csoportjának harmadik helyezettjeként került át a Konferencia-ligába. Az egyenes kieséses szakasz első körében a nyolcaddöntőbe jutás a tét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában