Fel a szívekkel

2021.04.10. 09:05

Lélekemelő dallal jelentkezett Ákos (videó)

Ákos vadonatúj saját szerzeménnyel tért vissza: a Fel a szívekkel egy rádióbarát, pörgős felvétel lett, ami egy igen aktuális témát, a remény kérdését feszegeti.

Kovács Ákos Kossuth-díjas előadóművész koncertje az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából rendezett Szabadságkoncerten a Papp László Budapest Sportarénában 2016. október 23-án.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

„A legutóbbi stúdiólemez dalai közül a Csend leszek nagy sikert aratott a munkámat régóta figyelemmel kísérő közönség körében. A dal koncertklipje tavaly szeptember óta látható a YouTube csatornánkon, eredetileg ezzel egy időben akartuk kiadni a szerzemény különböző változatait is. Jó, hogy vártunk ezzel, mert a kiadvány anyaga sok új ötlettel és egy vadonatúj dallal is gazdagodott azóta”

– kezdi Ákos.

„A Fel a szívekkel igazi tempós, életigenlő dal, jó kis koncertnóta lehet belőle, ha végre újra találkozhatunk a közönséggel – be kell vallanom, ez már nekem is rettenetesen hiányzik”

– mondta el az énekes.

A dal nem egyedül érkezett, hiszen Ákos egy hét felvételt felsorakoztató maxi kiadvánnyal lepte meg rajongóit: a címadó track két változata, valamint az Idősziget sikerdala, a Csend leszek stúdió- és koncertverziója mellett ráadásként három ütős remix is hallható a kislemezen.

„Külön öröm, hogy Lepe vagány átértelmezése mellé régi zenésztársam, Menczel Gabi is két nagyszerű remixet hozott, ezekkel lett teljes a kiadvány”

– tette hozzá Ákos.

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző tavaly jelentkezett nagy sikerű Idősziget című, azóta dupla platinaminősítésű albumával, amin olyan slágerek kaptak helye, amint a Csend leszek vagy a Felemel.

Idén januárban pedig Nagy Feró munkássága előtt tisztelegve mutatta be Jerikó című feldolgozását, ami szintén rövid időn belül közönségkedvenc lett.

Borítókép: Kovács Ákos Kossuth-díjas előadóművész koncertje az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából rendezett Szabadságkoncerten a Papp László Budapest Sportarénában 2016. október 23-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában