Krimi

2023.02.12. 03:25

Megnyúzott és feldarabolt macskatetemeket találtak Szombathelyen

A helyiek nem találkoztak még ilyen kegyetlen állatkínzással, teljesen fel vannak háborodva.

Forrás: vaol.hu

Fotó: olvasói fotó

Egy kutyát sétáltató nő találta meg, a maradványokat - sokkot kapott, annyira megviselte amit látott. Legalább öt-hat macska tetemét fedezte fel - írja a vaol.hu.

A cicák erőszakos cselekmény áldozatai lettek: azokat megnyúzhatták, kibelezhették. A vaol.hu olvasója képet is készített, a látvány sokkoló.

„Sem a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, sem a Szombathelyi Rendőrkapitányságra nem érkezett bejelentés, vagy feljelentés a megkeresés időpontjáig” – ezt már Seffer Lilla r. őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője írta a vasi hírportál megkeresésére, amiben az olvasói fotókat is mellékelték. Elhangzott: a Szombathelyi Rendőrkapitányság járőrei nem tapasztaltak ilyen jellegű cselekményt szolgálatteljesítés közben. Állatkínzás gyanúja miatt ugyanakkor 14 esetben indult büntetőeljárás 2022 eleje óta a Szombathelyi Rendőrkapitányságon – derült ki a sajtószóvivő válaszából.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában