Krimi

2023.02.15. 20:15

A bíróságon találkozott először egymással a gyerekgyilkos Katalin és volt párja

Még a gyilkos sértegette a gyászoló apát...

Forrás: Bors

Juhász Norbert élete egyik legnehezebb napjára készült szerda reggel. Tudta, hogy egy légtérben fog tartózkodni azzal a nővel, aki Olaszországban több késszúrással szó szerint kivégezte a közös kétéves fiukat. A gyászoló apának a perugiai bíróságon kellett megjelennie, hogy vallomást tegyen a gyerekgyilkos Bradács Katalin büntetőperében. A férfi a meghallgatása előtt exkluzív interjút adott a Borsnak.

„Erre a napra nem lehet lélekben felkészülni, de gyűjtöm magamban az erőt, hogy ne nézzek majd rá Bradács Katalinra. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a kétévesen elhunyt kisfiamra.

 Alex koraszülötten jött a világra, de szépen fejlődött. Már kezdett megtanulni beszélni, néhány szót szépen formált. Okos kisfiú volt, amikor a lakásban felült a kismotorra, hogy az asztal körül robogjon, nem ment neki semminek” – mesélte Norbert, és elárulta: szinte naponta felkeresi gyermeke sírját. A kisfiúét, akinek ma a lányokat kellene kergetnie az óvodában, ehelyett a földben pihen parányi teste.

A magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a kisfiút, de a nő nem adta át neki, hanem Olaszországba menekült, ahonnan többnapos bolyongás után felhívta Norbertet. Vitatkoztak, majd az anya brutálisan megölte a kisfiút. Holttestéről pedig több embernek, így az apának is képeket küldött.

Norbert a szerdai tárgyaláson többek között elmondta, hogy már korábban is előfordult, hogy Bradács Katalin erőszakosan viselkedett. A gyilkossá vált anya most is botrányt okozott, amikor szóba került, hogy a családsegítő munkatársainak társaságában Katalin a falhoz verte Alex kiscicáját és sértegetni kezdte a volt élettársát. Ezek után a bíró kiküldte a vádlottat a teremből.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában