Krimi

2022.11.17. 12:09

Sokkoló videó került elő az iraki migránsok budapesti lövöldözéséről

Megdöbbentő videót tett közzé a magyar rendőrség. A felvételt azoknak a rendőröknek a fedélzeti kamerája rögzítette, akik több mint harminc kilométeren keresztül üldözték az elvetemült embercsempészeket.

Fotó: police.hu

Azzal az utasítással indult el két iraki férfi a kisteherautójában 21 migránssal, hogy ha meg akarják állítani őket, lőjenek. 

Mindezt a megbízójuk parancsolta meg nekik. Nem is haboztak, amikor a rendőröknek gyanúsak lettek, és meg akarták őket állítani, azonnal tüzet nyitottak.

Az őket üldöző rendőrökre többször is rálőttek. Előbb a kisteherautójukból, aztán gyalogosan is, futás közben.

A rendőrség most közreadta azt a valóban drámai videót, amelyet a mindenre elszánt migráns bűnözőket üldöző rendőrök fedélzeti kamerája rögzített. Ezen nemcsak minden pontosan látható, de hallható is.

A két migránst végül a budapesti használtautó-piactól nem messze fogták el a Terrorelhárítási Központ kommandósai. Négy társuk is volt. Őket Győr mellett fogták el. Ők sem adták meg magukat. Ott sokkolót kellett alkalmazni – írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!