Lakásnyeremény-játék

2024.03.20. 11:25

Álomotthont nyert egy lottójátékos a Szerencsejáték Zrt. és az OTP sorsolásán (videó)

A Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank együttműködésének köszönhetően ismét lehet lakást nyerni. Most egy 110 millió forint értékű penthouse luxuslakás talált rá gazdájára – közölték a játék szervezői.

MW

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója és Dorogi Zoltán, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Egy fél évszázados hagyomány felélesztésével tette még vonzóbbá hűségprogramját játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. Az OTP Bankkal közösen szervezett akcióban minden Játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 Ft értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A rendkívüli sikernek köszönhetően a Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt.

620 ezer játékos közül került ki a lakásnyeremény-játék március 7-i sorsolásának nyertese
Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett penthouse-jellegű ingatlan nyertese. A most kisorsolt 110 milliós budapesti luxusotthon a X. kerületi Somfa Liget lakópark egyik házának ötödik emeletén található: hatalmas erkélye, nagy nappalija, két szobája és két fürdőszobája van, ráadásul konyhabútorral is felszerelték.

Lakásnyeremény-játék: ősszel újabb akciót terveznek

„A tavaly augusztus végén elindított nyereményjátékkal a hűséges játékosainknak szerettünk volna kedvezni, egyszersmind megünnepelni azt, hogy a lakásnyeremény-akció kezdetéig 1 millió játékos csatlakozott a Játékoskártya-programunkhoz” – árulta el Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója, aki szerint az OTP Bankkal közösen meghirdetett lakásnyeremény-játék sikerét az is bizonyítja, hogy az elmúlt bő fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a Játékoskártya birtokosainak száma. A nemzei lottótársaság kereskedelmi vezetője hozzátette:

Terveink szerint év végére megközelíthetjük a 2 millió regisztrált játékost. A nagy népszerűség és a sikeres együttműködés folytatódhat, szeretném bejelenteni, hogy még az idén, várhatóan ősszel egy újabb közös akciót tervezünk, amelynek ismét egy lakás lesz a fődíja.

„A lakás, a lakástulajdon kiemelt érték, amely különleges szereppel bír a magyarok életében. Az OTP Ingatlan Zrt. komoly tapasztalattal rendelkezik, a jó minőségű, kényelmes, fenntartható lakásfejlesztések megvalósításában. A több évtizedes tapasztalat, az elkötelezett, stabil beruházói háttér garancia az értékteremtésre, megalapozza a hosszú távú értékmegőrzést. Örömmel csatlakoztunk a Szerencsejáték Zrt. kezdeményezéséhez. Bízunk benne, hogy a nyereménylakás új tulajdonosa örömét leli majd az ingatlanban és valódi otthonaként fogja szeretni” – nyilatkozta Dorogi Zoltán, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója.

A Szerencsejáték Zrt. által a nyereménylakásról készített videót a Ripost bocsátotta a rendelkezésünkre:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában