Praktikus szolgálatások

2023.05.09. 16:00

Hatéves a Szerencsejáték Zrt. játékoskártyája, különleges nyereménnyel ünneplik az évfordulót

Már közel 800 ezren használják a nemzeti lottótársaság 2017-ben bevezetett játékoskártyáját, amelynek igénylése mostanra országosan már 4300 ponton lehetséges. A játékoskártya célja, hogy ingyenesen elérhető kényelmi funkciókat biztosítson birtokosai számára, valamint használatával további nyereményekhez is juthassanak a szerencsések.

MW

1289545030

Forrás: Shutterstock

A forgalmi adatok alapján a számsorsjátékokat vásárlók körében a legnépszerűbb a Szerencsejáték Zrt. hat éve indult játékoskártyája, használói között pedig nagyjából egyenlő arányban vannak a nők és a férfiak – közölte kedden a Szerencsejáték Zrt. A szolgáltatás segítségével többek között olyan kényelmi funkciókat lehet igénybe venni, mint például a kedvenc szelvények rögzítése, így az értékesítőhelyen a vásárlásnál már nem kell minden alkalommal újra a papíralapú segédszelvényt kitölteni. Ha a játékos elérhetőségként megadja e-mail-címét, automatikus nyereményértesítést kap, valamint a 200 ezer forint alatti nyeremények a sorsolást követő nyolcvanadik nap után automatikusan átutalásra kerülnek – az előre megadott bankszámlaszámra –, ha addig nem vette fel a nyertes.

A játékoskártya birtokosai plusz védelmet is kapnak, ugyanis – a biztonsági szint beállításával – az esetlegesen elvesztett nyertes szelvényekkel elért nyereményt – a kártya hiányában – más nem veheti át.

Számos praktikus lehetőséget kínál a nemzeti lottótársaság szolgáltatása
Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság egyedi lehetőségeket is biztosít a szolgáltatást használók számára,

a játékoskártyával rendelkező játékosok – a külön nyereményjátékok mellett – a mostani akcióban fődíjként egy különleges személyautót nyerhetnek.

A közlemény hangsúlyozza, hogy a Szerencsejáték Zrt. számára kiemelten fontosak a felelős játékszervezési elvek, ezért a kártya használatával lehetőség van – az értékesítőhelyi szerencsejáték-vásárlásoknál is – a játékra fordított összeg vagy a veszteség korlátozására napi, heti vagy havi időszakra és akár játékokra vonatkozóan is. Ezen limitek beállításával elkerülhető a túlzásba vitt mértékű szerencsejáték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában