Bulvár-celeb

2024.04.21. 14:55

Megszólalt a sírrablás után Kis Grófo

A zenész édesapjának sírját vandálok dúlták fel, még mindig keresik őket.

MW

Fotó: Facebook

Már két hete annak, hogy vandálok feltörték Kis Grófo édesapja, Id. Kozák László sírját, aki a koronavírus áldozata lett 2020 decemberében.

A szolnoki temetőben álló sírt éjszaka bolygatták meg, szerszámok segítségével mozdították el a több százkilós márvány fedőlapot a sír tetejéről. 

A rablók ezután viszont azzal szembesültek, hogy egy plusz betonlap állja útjukat, amit Grófo családja azért rakatott oda, hogyha valaki esetleg felnyitná a sírt, ne jusson el az elhunytig. A rablók végül a sír oldalában lévő gránit vázákat vitték magukkal.

Kis Grófo édesapjának sírja a rablás után pár órával
Fotó: Facebook

Megszólalt a sírrablás után Kis Grófo

A felháborító tett természetesen megrázta a családtagokat, Kis Grófo testvére 2 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Gyémi azt állította, kamerafelvétel is van a sírrablókról.

Mint Kis Grófo a Borsnak most elmondta, sajnos az elkövetőket még nem sikerült elkapni, de a rendőrség természetesen nyomoz, és Grófóék ügyvédet is fogadtak. A sírt visszaállították eredeti állapotába, a vázákat is pótolják hamarosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában