Bulvár-celeb

2024.01.09. 06:30

Szabó Ádámék készen állnak: bármikor jöhet a baba (videó)

Az énekes és felesége nagy lelkesedéssel készülnek a szülőszerepre.

MW

Forrás: TV2

Szabó Ádám és felesége, Jennifer a hétfő reggeli Mokkacino vendégei voltak, ahol elárulták: belevágnak a babaprojektbe – derül ki a Tények cikkéből. 

Ugyan még csak másfél éve alkotnak egy párt, de már az esküvőn is túl vannak, és egyre több közös fényképpel és dallal örvendeztetik meg rajongóikat.

 

A fiatalok ugyanis az éneklésben is együtt menetelnek előre: Jennifer énekesi karrierbe kezdett, és Ádám oldalán próbál kibontakozni, a Push the Jade nevű formációban koncerteztek ketten.

Az ifjú házasok nemrég még éretlennek találták magukat a szülőséghez, azonban már annyira szeretnének gyermeket, hogy úgy döntöttek, belevágnak. Állítják: a picivel együtt majd felnőnek a feladathoz. 

Egy új élet érkezése azonban könnyen felboríthatja a munkájukat is, a feleségével ellentétben inkább kisfiúra vágyó Ádám viszont igazán bizakodó.

A gyerek nagyon sok érzelmet fog adni, ami a dalszerzésben nekem nagyon-nagyon hasznomra válhat. Érzelmes emberek vagyunk, és egy gyermek akkora áldás, nemcsak nekünk, hanem a művészetnek is

– mondta a harmonikaművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában