Bulvár-celeb

2024.01.20. 04:50

Soha nem látott videó került elő: Zámbó Jimmy testőre beszél a végzetes éjszakáról

A 23 éves felvételen két magyar zenész is megszólal.

Forrás: Shutterstock

Fotó: N team

A szadai televízió archívumából került ki a Facebookra egy 2001-es felvétel, amely nem sokkal Zámbó Jimmy halála után készült, többek között az énekes testőre, Delhusa Gjon és Turi Lajos (Lui) is megszólaltak benne.

"Aznap már kora reggeltől nagyon sokat csörgött a telefonunk. A feleségem végül felvette, és azzal jött be a szobába, hogy készüljek fel arra, amit most fog mondani. Ilyenkor az ember eleve tudja, hogy valami olyan következik, amit nem lehet majd viccnek venni. Amikor elmondta, az álmom, ami még ott kerülgetett, elszállt. Felocsúdni sem volt időm, hiszen minden oldalról áradtak a hívások és az üzenetek" – mesélte Delhusa Gjon arról, hogy miként értesült Jimmy haláláról - írja az Origo.

Az énekes testőre, Tóth Krisztián közben magát hibáztatta a történtekért: 

"Az együttműködésünk a nyolcadik hónapba lépett volna januárban, de aznapra nem szólt a megbízatásom, vagyis nem tudtam ott lenni mellette. Ezért talán van is lelkiismeret-furdalásom, és magamat hibáztatom. Hiszen biztosan nem történhetett volna meg, hogy fegyvert vesz a kezébe az én jelenlétemben. 

Ezt mindenképpen megakadályoztam volna" – magyarázta. A teljes riportot ide kattintva lehet megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában