Bulvár-celeb

2023.10.04. 12:50

Megnősült Szabó Ádám, itt vannak a képek

Egy éve ismerték meg egymást, most összeházasodtak.

Forrás: HOT Magazin

Szeptember 23-a nagy nap a fiatalok életében, hiszen ekkor fogadott örök hűséget Szabó Ádám és kedvese, Jennifer. Sokáig azonban komolyan aggódtak amiatt, hogy egyáltalán megülhetik-e a nagy napot, vagy elmossa azt az eső, ám az izgalom az utolsó előtti pillanatokban alábbhagyhatott, és elvonultak a felhők.

– Előző nap néztük az időjárás-előrejelzést, amely 80 százalékos valószínűséggel írt záport. Olyan szerencsések voltunk, hogy mire a helyszínre értünk, elállt az eső, és hét ágra sütött a nap. 

A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna, és ezt mindenféle túlzás nélkül mondom 

– kezdte Ádám a hot! magazinnak.

Forrás: HOT Magazin

Nehezen tudtak uralkodni az érzéseiken, hamar eltörött a mécses mindkettejüknél. A bevonulás alatt orgonajáték szólt, a Rómeó és Júlia egyik betétdala, és már akkor utat engedtek a könnyeiknek a szerelmesek.

– Édesanyámmal vonultam be, és ahogy megszólalt az a csodálatos hangszer, azt éreztem, hogy össze fogok esni, vagy felkerülök a mennybe.

Úgy tűnt, mintha hozzám szólna valaki fentről, és erősítené bennem, hogy ez a mi napunk

– mondta a férj elérzékenyülve.

Forrás: HOT Magazin

Valódi álomként élték meg a perceket, órákat, hiszen minden úgy alakult, ahogy szerették volna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában