Bulvár-celeb

2023.09.16. 17:00

Ezerrel készülnek a titkos lagzira Szabó Ádámék, nem árulják el az időpontot sem

Jennifer és Ádám néhány izgalmas részletet azért megoszott a rajongókkal.

MW

Fotó: Szabolcs László

A harmonikás és Farkas Jennifer kapcsolata gyorsan haladt előre: már a legelején összeköltöztek, a zenész 4 hónap után eljegyezte szerelmét, most pedig már az esküvőt szervezik, és izgatottan várják a közeledő nagy napot. A szerelmesek, bár igyekeznek a legtöbb részletet titokban tartani, egy-két dolgot azért elárultak - írja cikkében a Bors.

Nagyon jól állunk a szervezéssel, de a dátumot nem szeretnénk elárulni 

– mosolygott sejtelmesen Ádám.

A pár igyekszik megnyugtatni a kétkedőket – akik szerint a rohamtempó miatt hamar vége lehet a kapcsolatuknak –, hogy egymásban megtalálták az igazit, aki mellett megállapodhatnak.

 

"Nagyon boldogok vagyunk együtt, úgy érzem Jenni, akivel szeretnék örök életre együtt maradni. Az esküvőnknek most van itt az ideje, így nem habozunk. És azt gondolom, fantasztikus párom van, így gyorsan el kell vennem, hogy ne csapják le a kezemről" – viccelődött a harmonikaművész, akitől menyasszonya vette át a szót.

Számomra is Ádám a legesleg, nem kívánhatnék jobbat nála, nagyon szeretem! Nélküle semmi nem lenne olyan tökéletes 

– mesélt érzéseiről a fiatal menyasszony.

Azonban nem csak a magánéletükben van ekkora összhang. A zenei karrierjüket is együtt képzelik el. Ádám és Jenni Push the Jade-ként is összeforrtak, bár egyelőre csak feldolgozásokat mutattak be, elmondásuk szerint hamarosan saját dallal is érkeznek.

Ádám és Jenni esküvőjének nem csak az időpontja titok, a részleteket sem nagyon lehet tudni. Ellenben azt elmondták, hogy a vendégeknek készülnek meglepetésekkel is:

Nagyon várjuk a napot, ugyanis az egyik nagy plusz, amivel készülünk az az első közös dalunk, amit ott fogunk először előadni. Rólunk fog szólni, a múltunkról, a jelenünkről és jövőnkről. Majd pár nappal később már a videóklipnek a premiere lesz, nagyon várjuk már. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában