Bulvár-celeb

2023.07.24. 20:00

Demcsák Zsuzsa ismét elállította rajongói lélegzetét, olyan szexi ruhában jelent meg

A műsorvezető nagyon csábos összeállításokban áll kamera elé a Farm VIP új évadában.

MW

Forrás: Life.hu

Demcsák Zsuzsa az élő példa arra, hogy vidéki környezetben is lehetünk stílusosak. Hetek óta zajlanak a Farm VIP reality új évadának előmunkálatai, a fotózásokat is beleértve, hogy minél több nézőt vonzzanak a képernyő elé. Most is Demcsák Zsuzsa lesz a női házigazda, és a gazda személye sem változik, Gáspár Zsolti gondoskodik a jó hangulatról. A jól összeszokott párosról készült első fotókat a műsorvezető osztotta meg közösségi oldalán.

Demcsák Zsuzsa három és fél évvel ezelőtt döntött az egészséges életmód mellett, aminek meg is lett az eredménye, ismét kitűnő formában állt a kamerák elé. 

Nem érzem magam vékonynak, azt a formámat kaptam vissza, amit nagyon szeretek, amit az elmúlt években kicsit elhanyagoltam. A sportot visszaépítettem az életembe, és igyekszem az eddigieknél is tudatosabban táplálkozni. Most, hogy megint napi szinten mozgok, a testem emlékszik az élsportolói múltamra, és rendkívül hálás, hogy újra foglalkozom vele 

– nyilatkozta korábban a Borsnak.

 Zsuzsa most is dögös ruhákban mutatja meg bájait, éppúgy, mint az előző évadban. Állíthatjuk, hogy mindegyik jól áll a csinos műsorvezetőnek.

Hogy a másik műsorvezető, Gáspár Zsolti mit mondott a Farm VIP újabb évadáról, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában