Bulvár-celeb

2023.06.23. 10:50

Tóth Andi vett egy nagy levegőt és kitálalt az exeiről

Nem lehetnek büszkék magukra...

Forrás: TV2

A nemrég visszavonult énekesnő érdekes elfoglaltságot talált magának, ugyanis felcsapott asztrológusnak és kíméletlen kritikát fogalmazott meg a csillagjegyekről. Az üzenetében egyértelműen utalást tett Marics Petire és Szabó Ádámra is, akiknél személyes tapasztalataira alapozta a véleményét.

„Beszéljünk két szót a bakokról, mert szegények... Annyira meg nem értett lények vagyunk a világban. Itt van az is, hogy azt hisszük, mi vagyunk a legjobb jegy a világon. Ami így is van, de csak gondoljuk végig, miért... 

Nem vagyunk olyan hisztisek, mint a halak, meg a rákok.
Nem vagyunk olyan agresszív, konfliktuskezdeményező egoisták, mint a kos, nyilas, oroszlán. Nem vagyunk olyan álomvilágban élő, »majd lesz valahogy« döntésképtelenek, »it’s okay-emberek«, mint a vízöntő és a mérleg. És nem vagyunk akkora vérbeli g*cik, mint az ikrek! Vitatkozhatsz ezzel, de az ikrek maga az ördög” – magyarázta Tóth Andi, aki saját csillagjegyét, a bakot az egekig magasztalta, a többieket pedig keresetlen szavakkal illette.

Marics Peti az énekesnő véleménye alapján megalkuvó, döntésképtelen és teszetosza, hiszen mérleg, míg Szabó Ádám, aki rák csillagjegyű, lerendezte annyival, hogy hisztis típus. Tóth Andi azt is elárulta, hogy szerinte mellé egy skoripó csillagjegyű férfi illene, hiszen a kutyája is az és egyszerűen odáig van érte – szúrta ki a Ripost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában