Bulvár-celeb

2023.06.07. 06:30

Hajdú Péterék a lagzijukat tervezgetik, de van egy kis bökkenő

Előbb érvényteleníteni kell Péter előző házasságát!

MW

Forrás: Life.hu

Vasárnap a Bazilikában megkeresztelték Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter másfél éves kisfiát, Dominikot. 

„Megkeresztelték Domit, ez az első szentség. Római katolikusok vagyunk, a keresztapám pap volt, fontos számomra a vallás. Mindhárom gyermekem meg van keresztelve, annak idején Noncsit és Dávidot is Béla atya keresztelte meg, csakúgy, mint most Domit” – árulta el a műsorvezető.

Péter és Eszter más fontos mérföldkőre is készül, ráadásul már jó ideje, de hogy a pár a boldogító igent is kimondhassa a templomban, előbb érvényteleníteni kell Péter előző házasságát – derül ki a Bors cikkéből. 

Egy ideje halasztódik az esküvő. Egészen profán oka van: Eszti babaúszással kapcsolatos vállalkozásával rengeteg a munka, így nem tudunk a szervezésre koncentrálni. Meg szeretnénk adni a módját az esküvőnek, ehhez pedig alapos szervezés szükséges. A templomi esküvő nem olyan egyszerű, hiszen az első házasságom templomban köttetett: azt előbb érvényteleníteni kell, engedélyeztetni kell egy új szertartást

– mondta a háromgyermekes apuka, aki a tervezett polgári esküvő néhány részletét is elárulta, például hogy milyen zenére számíthat a násznép.

Nem parasztlagzi lesz, modern lagzira vágyunk, fellépőkkel, trendi DJ-vel. Egyedül a menyasszonytánc alatt egyezek bele, hogy hagyományos, mulatós zene legyen. De csakis akkor! Két zenei műfaj van, ami nem áll közel a szívemhez, ez a mulatós és az operett

– árulta el a műsorvezető.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában