Bulvár-celeb

2023.05.29. 15:00

Rászánta magát, nagy lépést tett Tóth Vera gyerekügyben (videó)

Az énekesnő jó célra fordítja a hírnevét.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Knap Zoltán

Tóth Vera most állami gondozásban élő gyerekeknek nyújt segítséget. Egy korábbi posztjában arról számolt be az énekesnő, hogy tisztában van azzal, milyen érzés az, ha gyerekként bántalmaznak valakit. Neki azonban szerencséje volt, mert volt hazamennie: volt anyukája és apukája, akik minden nehézségen átsegítették.

Én tudom, milyen az, amikor azért bántanak, mert más vagy. Engem azért bántottak kiskoromban, mert túlsúlyos kislány voltam, de hála Istennek, volt hova hazamennem, és volt kihez. Van apukám, van anyukám, akivel mindig meg tudtam osztani ezeket a problémákat, és ők mindig támogattak engem. Vannak gyerekek, akiket azért bántanak, mert állami gondozásban ének. De nekik nincs hova menniük, nincs kinek elpanaszolniuk

– kezdte az énekesnő, majd rá is tért arra, hogy nagyon szeretne segíteni az állami gondozásban élő gyerekeknek.

Legújabb posztjában arra is felhívja a figyelmet, hogy mindenkiben ott rejlik a tehetség, ezért különösen fontos az állami gondozásban élő gyerekek tehetséggondozása - írja a Bors.

Úgy döntött hát, hogy egy ifjú énekeslánnyal vállal duettet, amelyben arról énekelnek, hogy a világon a legfontosabb dolog az, hogy a gyerekek higgyenek önmagukban. A kis Cini nem szégyenkezhet Vera mellett, csodálatos hangjával ugyanis az egész országot elkápráztatta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!