Bulvár-celeb

2023.05.13. 12:05

Gyanús jelek: Tóth Andi már békülne Marics Petivel?

Valóban sokatmondó az énekesnő közösségi oldala.

Itt még teljes volt a boldogság

Forrás: Instagram

Külön-külön is hatalmas népszerűségnek örvend Tóth Andi és Marics Peti, de amikor összejöttek, szabályszerűen felrobbant az internet a kommentáradattól. Igaz, a ValMar fanatikusai felháborodásukban ragadták kezükbe a billentyűzetet, az énekesnő rajongói viszont inkább örvendeztek. De az biztos, a fiatalok szerelmét senki nem kérdőjelezte meg, akkora lánggal égett - írja a Bors.

Árulkodó képek

A két tehetséges énekes eleinte nem is foglalkozott a gyűlölködő kommentekkel, sőt mintha erősítette volna kapcsolatukat, egymásba kapaszkodtak. Olyan biztosak voltak egymás iránti érzéseikben, hogy hamar összeköltöztek, együtt vállalták a zsűrizést a Sztárban Sztárban, közös kutyájuk lett. Minden annyira szépen alakult, olyan szépek voltak együtt, hogy még az eleinte acsarkodó rajongók is elhallgattak. Épp ezért derült égből villámcsapásként érkezett Tóth Andi bejelentése: szakítottak. Sokan sokfélét pletykáltak, de, hogy valójában mi vezetett ideáig, a főszereplők nem árulták el.

 

S ahogy az lenni szokott, a követők árgus szemekkel figyelik kedvenceik közösségi oldalát egy árulkodó szívecske vagy fotó reményében. Így derült ki az is, hogy az énekesnő a mai napig nem törölte mindegyik közös képüket abból az időszakból, amikor még lángolt a szerelem.

 

- Remélem kibékültök. Szép pár voltatok. Ha igaz a szerelem, lesz közös jövő is… - írta az egyik rajongó.

- Andi Peti! Ti még kibékültök mert nagyon szeretitek egymást egyértelmű, hogy féltékenyek vagytok. ... Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen köztetek... - írta a friss hozzászólást egy másik kommentelő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában