Bulvár-celeb

2023.03.14. 22:30

"Tönkretették az életét" - egyre többen sajnálják Galambos Lajost

Majdnem egy hónapja börtönben kellene lennie a trombitásnak.

Galambos Lajos víz-, gáz-, és áramlopási ügye hosszú évek óta húzódik.  Az elsőfokú ítélet szerint 2 év 10 hónap börtönbüntetést szabtak ki rá, három évre eltiltották a közügyektől, pénzbüntetést kapott, valamint 11 milliós vagyonelkobzást rendelt el a bíróság - írja a Ripost.

Az ügyészség fellebbezett az ítélet ellen, és súlyosbítást kért, így másodfokon folytatódott a tárgyalás, ahol mindannyiunk meglepetésére a zenész 3 év és hat hónap börtönbüntetést kapott.

A sztárnak egy hónappal ezelőtt, február 15-én kellett volna börtönbe vonulnia. Lajcsi többször nyilatkozta az elmúlt években, hogy beteg, majd jöttek a hírek, miszerint kórházba került, a büntetést el kell halasztani.

A napokban Hajdú Péter műsorában Lajcsi a könnyeivel küzdött, miközben az elmúlt évek megpróbáltatásairól mesélt.

Sokan azt mondják, hogy lejárató kampány indult Lajcsi ellen: még többen így vélekednek a péntek esti Frizbiben elhangzottak után. Elszabadulatak az indulatok, szó szerint tömegek védik meg a trombitást és kérik, hogy legyen elég a piszkálódásból.

Szerencsétlent hova kínozzák már?? Tönkretették az életét.. elvesztette emiatt a családját, hírnevét!!! Persze biztos, hogy bűnös .. de ez már vicc. Más meg milliárdokat lop, gyerekeket erőszakol, aztán ugyanúgy kint van vígan….

– tette fel kérdéseit az egyik kommentelő, akivel rengetegen értettek egyet. 

Szerintük Lajcsi megérdemelné, ha nem kellene börtönbe vonulnia. Zotya, a hozzászóló egyébként a Tv2 egyik párkereső műsorában, a Money Or Love-ban már megmutatta az igazsághoz való viszonyát, ugyanis magánnyomozóként dolgozik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában