Bulvár-celeb

2023.02.21. 22:55

Nem lehet kibírni sírás nélkül: ezt írta Lendvai Miklós gyerekeinek anyja

Tragikus hirtelenséggel meghalt a korábbi magyar válogatott labdarúgó, Lendvai Miklós. Az egykori futballista párja a közösségi médiában megható üzenetben búcsúzott a 47 éves sportolótól.

Forrás: zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

A 23-szoros magyar válogatott Lendvai, aki a nemzeti csapattal az 1996-os atlantai olimpián is szerepelt, többévnyi edzősködés után az apósa építőipari vállalkozásában találta meg a számításait, de a családja volt a mindene, párjával öt gyereket neveltek. Az egykori futballista párja a Facebookon szívszorító üzenetben búcsúzott szerelmétől:

 

„Mi jár a fejemben? A teljes káosz, a düh, és a végtelen szomorúság, amit érzek. Dühös azért vagyok, mert szerettem volna, ha a lányom nem egy Facebook-posztból tudja meg,

 

hanem még felérek Pestre, hogy átölelhessem, és elmondjam, amit nem is tudom, hogyan lehetett volna úgy elmondani, hogy ne törjem össze a szívét! Az internet gyorsabb volt” – utalt arra, hogy lánya az internetről tudta meg a szörnyű hírt.

 

„Ne ítélkezzetek! Minden ember más terheket cipel, másképp cipeli azokat. Ti sosem tennétek ilyet? Hát persze! Legyen Bennetek empátia!

 

A gyerekek miatt, a szülők miatt, segítsetek, de soha ne ártsatok! Emlékezzetek arra a Lendvai Mikire, aki mindig felszántotta a pályát, aki hírnevét vitte ennek a városnak, amikor kijutott az olimpiára, aki ott lehetett a válogatottban, aki annyi örömöt okozott Nektek! Tudom, min ment keresztül a sikerért, néha méltatlan helyzetbe kerülve. Hirtelen volt? Lehet. De jó szíve volt. És változást akart. A maga módján, de jót akart. Nagyon is” – olvasható a posztban, amit az Origo idéz.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában