Bulvár-celeb

2023.02.15. 11:02

Mindenki rossz helyen várja, hogy Lagzi Lajcsi börtönbe vonuljon?

Három év és hat hónap börtönbüntetést kapott áramlopásért.

Forrás: Bors

A hazai lapok szinte mindegyike azt találgatja, hova tűnhetett Galambos Lajos, illetve azt, hogy ha nem vonult be, akkor azt kockáztatja, hogy elfogatóparancsot adnak ki ellene.

A zenésznek 2023. február 15-én kellett volna bevonulnia a büntetés-végrehajtási intézetbe, mivel másodfokon az áramlopási ügyében, a korábbi ítéletet súlyosbítva három év és hat hónap börtönbüntetést kapott. Hivatalosan pedig meg kellett volna kezdenie a börtönbüntetését.

A Bors fotósai sem bízták a véletlenre, a kecskeméti, illetve fehérvári börtön előtt is várták hajnalban, de mindhiába. Igaz, helyi források szerint nem is abba a büntetés-végrehajtási intézetbe kell bevonulnia, ahonnan szinte minden média fotókat közölt Kecskemétről, hanem a városban lévő másik börtönbe, ahova viszont úgy is be lehet jutni, hogy azt senki észre sem veszi...

A Bors kereste az ügyben a zenész ügyvédjét, aki nem tűnt meglepettnek az események hallatán, de későbbre ígért tájékoztatást. Még ennél is furcsább, hogy a szerkesztőség hívást kapott a zenésztől pontban 9 órakor. Igaz, a telefonba nem szólt bele Galambos Lajos. Amit hallani lehetett, azokból a zajokból arra lehet következtetni, hogy kórházban lehet. Ha véletlen hívás volt, nagyon furcsa, hogy pont egy szerkesztőséget hívott fel, éppen ma.

Mindenesetre egyre több a rejtély Galambos Lajos bevonulása körül. Lehet, hogy trükközik és próbálja halasztani a büntetést, de az is lehet, hogy már börtönben van, csak nem ott, ahol mindenki gondolja...

A Blikk írta meg, hogy a lap egyik olvasója

 

 a Vértesben látta és fotozta le egy erdő szélén, ami 150 kilométerre van Kecskeméttől.

 

Az Origo megtalálta Lagzi Lajcsit, aki megszólalt az eltűnéséről szóló hírekről. 

Lagzi Lajcsi az Origo hívását szerda délután nem fogadta, de az üzenetükre reagált: 

Ez nem egy showműsor, hanem az életem


 

- írta, hozzátéve, hogy még átgondolja, szeretne-e bővebben nyilatkozni.

Az ügyben ma Lagzi Lajcsi testvére is megszólalt:

Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy Lajcsi éppen merre van, mert ma még nem beszéltünk. 

 

Én is csak annyit tudtam, hogy szerdán esedékes neki a bevonulás. Annyit biztosan állíthatok, hogy nincs szökésben, és megvan az oka annak, ha végül nem kellett bemennie a börtönbe" 

 

- mondta Galambos István.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában