Bulvár-celeb

2023.01.27. 06:30

Itt a vége, nincs tovább: keserű döntést hozott Galambos Lajos

A mulatós zene koronázatlan királya a közelmúlt eseményei miatt elhatározta, többé nem szólal meg a sajtóban.

Forrás: Origo

Fotó: Csudai Sándor

Galambos Lajos családja határozott kéréssel fordult az édesapához, a születésnapja előtt hozakodtak elő vele – derül ki a Bors cikkéből.

„A születésnapomat megelőzően volt egy komoly beszélgetésem a gyermekeimmel: megkértek arra, hogy mondjak nemet a sajtó megkereséseire. A kérésüket azzal magyarázták, hogy az a fajta hírverés, ami a nevem körül történik, rossz fényt vet rám, és káros a személyemre nézve. Elfogadtam a kérésüket, de  bevallom, nehéz volt meghoznom ezt a döntést, nekem, aki egy egyszerű soroksári családba születtem, és világéletemben népszerűségre vágytam” – mondta a közkedvelt zenész.

Forrás: Ripost

Lajcsi 30 évvel ezelőtt úgy döntött, a kezébe veszi a sorsát és a Sugár áruház parkolójában állva árulta a kazettáit. Közben a lelki szemei előtt megjelent a kép, hogy egyszer őt is a hazai sztárok között tartják számon. Arra vágyott, hogy az emberek sorban álljanak az autogramjáért, a televízióban és újságokban pedig vele készített interjúk jelenjenek meg. Akkoriban eszébe sem jutott, hogy az ismertségnek vannak árnyoldalai is.

„A sikernek, amit elértem, ára van. Egy ártatlan, ugyanakkor rosszul megfogalmazott mondattal rengeteg embert megbántok, és ezt már nem akarom. Arra az elhatározásra jutottam, hogy visszavonulok. A jövőben a családunkat és engem a kisebbik fiam, István fog képviselni a sajtóban” – jelentette ki a mulatós zene királya, hozzátéve, hogy a munkásságát ez semmilyen szinten nem befolyásolja majd. Egész életében a közönség szórakoztatása volt a célja, és nem fog változni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában