Bulvár-celeb

2023.01.27. 05:50

Hátborzongató: kilenc éve halott férfi ebédelt vidáman egy étteremben

Sokkoló felfedezést tett egy frissen készült reklámvideóban egy özvegyasszony.

Illusztráció: Shutterstock

Az 59 éves Lucy Wattson a Facebookon egy étterem reklámját indította el, amikor a videóban az egyik asztalnál megpillantotta a férjét, amint békésen ücsörög a fiával.

Ezzel csak az a probléma, hogy Lucy férje 9 éve halott.

"Harry magas, markáns férfi volt. Ősz haja volt. Termete és szemüvege jellegzetes volt. Felismertem a kék pulóvert, amit viselt, és ott ült a fiával, Alex-szel" - magyarázta Lucy.

Forrás: Facebook

 Az első sokk után azonnal kommentelt a vendéglátóhely bejegyzéséhez: "Milyen régi ez a felvétel? A videó elején a néhai férjem, aki 2014-ben halt meg, és a fia szerepel", de meglehetősen nyugtalanító választ kapott a kérdésre.

Az étterem vezetője ugyanis állította, hogy a videó csak néhány nappal korábban készült.

"Üdv, Lucy Watson, sajnálattal halljuk ezt. Ezek a felvételek a múlt héten készültek."

Az ügy hatalmas port kavart a neten. Egy kommentelő szerint Harry megrendezhette a halálát, és biztosítási csalást követhetett el. Lucy azonban cáfolja a lehetőséget. Azt állítja, a férje ismert, díjnyertes újságíró volt, és azonnal felismerte.

"Harry 2014-ben halt meg, az utolsó hónapokban súlyos betegen feküdt kórházban. Úgy volt, hogy májátültetést végeznek rajta, de nem sikerült" - magyarázta az özvegy.

Rofiqul Islam, az étteremvezető később határozottan kijelentette, az éttermet ebben a formában csak néhány nappal a videó elkészülte előtt adták át. 2014-ben teljesen másképp nézett ki.

"Vannak új asztalaink, és ezek szerepelnek a videóban. Ez egy elég szokatlan helyzet" - ismerte el.

A rejtélyes ügyre egyelőre nincs magyarázat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában