Bulvár-celeb

2022.12.11. 18:42

Körtvélyessy Zsolt reméli, hogy lánya végre boldog lesz L.L. Junior után

Forrás: Bors

Még mindig nehéz beszélnie róla, érezni, hogy nem szívesen gondol vissza azokra a drámai napokra, amelyeket két évvel ezelőtt, 2020 decemberében kellett megélnie a színésznek. Feleségét, Egerszegi Judit színésznőt két évvel ezelőtt, mindössze öt hét alatt győzte le a koronavírus. Olyan gyorsan távozott az élők sorából, hogy még a szeretteitől sem volt ideje elbúcsúzni. A lelke azonban a családtagok szerint tovább él a kis unokájában, Lesi Liliben, akinek sokat mesélnek a gyönyörű nagymamáról.

A családot lesújtotta a gyász, azt sem tudták, hogy mihez kezdjenek hirtelen. Körtvélyessy Kinga kislánya, Lili akkor volt két és fél hónapos, a nagymamájával mindössze két találkozás adatott. 

„Azt hiszem, az a legfájdalmasabb az egészben, hogy Juditom mindössze kétszer tarthatta a karjaiban az unokáját – mondta a Bors megkeresésére Körtvélyessy Zsolt. – Pedig nagyon szeretett volna nagymama lenni, sok időt tölteni a kicsi lánnyal. Emlékszem, sokszor beszélgettünk arról, hogy majd milyen közös programjaik lesznek, milyen meséket mond neki, hogy énekelni tanítja…”

Anyja helyett apja 

Egerszegi Judit halála a színésznő lányát, Körtvélyessy Kingát is nagyon megviselte. „A lányom legnagyobb támasza az édesanyja volt” – magyarázta az özvegyen maradt színész. 

„Hiába voltam és vagyok neki, egy anya-lánya viszony mindig sokkal intimebb azt hiszem. A tragédia után igyekeztem egyszerre az anyja és az apja lenni Kingának, amit bár értékel a mai napig, nem érzem tökéletesnek. Vannak szerepek, amelyeket nem lehet hibátlanul teljesíteni.”

Körtvélyessy Zsolt és családja számára a mostani lesz a második karácsony Judit nélkül. Az ünnepekre ezért vegyes érzelmekkel készülnek.

Együtt emlékeznek

„Gyertyát gyújtunk és sokat beszélgetünk majd róla – mondta szomorúan Zsolt. – A legfontosabb, hogy a kis unokánk, Lili minél több történetet halljon a nagymamájáról, hogy a lelkében egy élő kép legyen róla. Elmesélem majd neki, hogy Judit fantasztikus ember volt, egy művész, aki szakmailag többet érdemelt volna, mint ami megadatott neki, aki elvitte magával a csillogó tehetségét is. Peches volt, mert többet érdemelt volna a szakmában” – gondolkodott hangosan Körtvélyessy Zsolt, aztán folytatta: 

„Egy kemény asszony, erős egyéniséggel, nem hagyta el a száját olyan szó, amiben nem hitt. Ebben egyébként nagyon hasonlít rá a lányunk, Kinga, aki remélem hamarosan túl lesz az élete mostani szakaszán, ami nem egyszerű ugye, és végre újra boldog lesz” – utalt a színész arra, hogy Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior szakítottak.

 

Forrás: Facebook

„Abban reménykedem, hogy kultúremberek módjára tudják majd rendezni a dolgaikat. Én mindenesetre itt leszek a gyermekemnek és az unokámnak, rám mindig, mindenben számíthatnak, ahogy én is rájuk.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában