Bulvár-celeb

2022.10.23. 05:50

"Megígértük egymásnak, hogy folytatjuk" - szívszorító vallomást tett az Omega gitárosa

Hosszas betegsége óta először érzi magát újra jobban Molnár György, Elefánt.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Újra és újra kiújuló rákja után Molnár György Elefánt elmondhatja magáról, hogy jobban érzi magát. Elmondta, hogyan telnek a mindennapjai, hogy érzi magát gyógyulása óta - írja az Origo.

"Mit is mondjak? Sokkal jobban érzem magam, nagyon jól vagyok! Miután az elmúlt évem szinte teljes mértékben a küzdelemről szólt, így most elmondhatom: kezdek magamhoz térni, kezd visszatérni belém az élet" – mondta el Molnár György, akit 2018-ban diagnosztizáltak először rákkal, majd idén tavasszal kiújult a betegsége, ezért életmentő műtétet hajtottak végre rajta, eltávolították a daganatot a húgyhólyagjáról.

Ezek után a legendás gitáros hihetetlen élni és muzsikálni akarásának köszönhetően a nyár végén még a három napos Omega 60. búcsúrendezvényen is részt vett Őriszentpéteren.

MOLNÁR György
Molnár György az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án. 
Fotós: Mohai Balázs / Forrás: MTI

"Viszonylag gyorsan elfáradok, délutánra elfogy az energiám, ilyenkor gyakran szundit vetek be. A fiaim ilyentájt jönnek haza az iskolából, így ha felébredek, velük töltöm a nap további részét" - sorolta az Omega gitárosa, aki kamasz fiait éppen betegsége előtt kezdte zenére tanítani.

"Ez nagyon fájó pont. Hiszen fontos ez nekem, azonban az elmúlt időszakban azon túl, hogy nem tudtam, mire készüljek, két hónapra, vagy két évre... kissé háttérbe kellett szorulnia a tanításuknak. 

De megígértük egymásnak, hogy folytatjuk. Ők a legnagyobb, ha nem az egyetlen értelme az ember életének. 

Ha tovább viszik csak egy kicsit is azt, amik mi voltunk, már megérte" - tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában