Kórházba került

2022.06.23. 05:50

Súlyos betegsége miatt fogyott 14 kilót Pásztor Erzsi

Megerősítette Pásztor Erzsi hitét és erejét a betegség, amin át kellett esnie.

"Végbélrákkal kerültem kórházba, ami nagyon legyengített, de felálltam belőle. Volt műtétem, és többféle kezelésen átestem, emiatt tizennégy kilót fogytam és nagyon legyengültem" - mondta a színésznő a Hot!-nak.

Hozzátette: ez nagyon nehéz időszak volt, hiszen a lánya csak egyszer-kétszer tudta meglátogatni a kórházban, mert akkor még Olaszországban élt. Ám nem maradt támasz nélkül a bajban, a keresztlánya és az unokája barátnője, illetve annak családja végig mellette voltak. Akkoriban nem igazán beszélt a betegségéről, kizárólag telefonon adott hírt magáról.

"Furcsa volt, amikor a betegtársak néztek, ahogy kerekesszékben vittek egy vizsgálatra: 'Ez ő lenne?'" - mesélte az Origo szemléje szerint. 

A rengeteg szinkronszereppel rendelkező művésznőt leginkább a hangjáról ismerték fel a kórházban, és egy nővér szólt is neki, hogy beszéljen kevesebbet, mert a betegtársai már gyanút fogtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!