Hoppá!

2022.04.30. 06:00

Kiderült a féltve őrzött titok: ezért nem látjuk a tévében Cinthya Dictatort (videó)

A fotográfus teljesen tudatosan döntött úgy, hogy nem vállal újabb szerepléseket.

Cinthya Dictator 12 év után döntött úgy, hogy a tévéműsoroktól távol tartja magát és inkább a munkáira koncentrál - derül ki az Origo cikkéből.

"Nem kerestek meg olyan formátumokkal, amikben szívesen szerepelnék. A jelenlegi párkapcsolatomat nem fogom a tévébe beletenni. Nem szeretném. Nem azt mondom, hogy betegesen védem, mert nem. Vannak olyan helyzetek, amikor valamilyen szinten megmutatkozunk. De olyan szinten, mint korábban, már nem" - utalt Varga Viktorral való kapcsolatára Cinthya.

"Az igazság az, hogy engem többnyire ilyen jellegű megkeresések szoktak érni, ahol vagy a párkapcsolatom lenne a téma, vagy olyan jellegű szórakoztató műsorok, amik kihozzák belőlem a szórakoztató énemet - mert ki lehet hozni, nem változtam meg - de ezt tudatosan annyira nem szeretném. Elindultam a szakmámban olyan sikerek felé, ami nekem most több önbizalmat ad és többet jelent, mint az, hogy a tévében szerepelek" - tette még hozzá.

Borítókép: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában