Félelem

2022.04.11. 06:15

A bőrrák árnyékában élt éveken át a gyönyörű magyar énekesnő

Nagy Adri rendszeresen szűrésekre jár, mivel a testét extrém mennyiségű anyajegy borítja.

Orvosai napozni sem engedik a gyönyörű énekesnőt, aki rendszeresen megvizsgáltatja magát, ugyanis érthetően retteg a bőrráktól - derül ki a Bors cikkéből.

 

"Levették rólam a 7. gyanús anyajegyet is. Lassan már rutinosan megyek félévente erre a beavatkozásra… Az ellenőrző vizsgálatot két szűrés között iktattam be, mert úgy láttam megváltozott az anyajegy mérete és színe is… és milyen jól tettem, a bőrgyógyász összehasonlította a fél évvel ezelőtti általa lefotózott képpel és valóban látta az eltérést, ezért eltávolítást javasolt" – írta tavaly novemberben közösségi oldalán Adri.

 

Az anyajegyeivel küszködő édesanya friss hírekkel szolgált állapotáról, miután megkapta az eredményét legújabb szűréséről.

 

 

 

"Az elmúlt 2 év legjobb anyajegyszűrős e-mailje: Az ön vizsgálata alapján rosszindulatú bőrelváltozás gyanúja jelenleg nem vethető fel" – idézte az eredményt az énekesnő. Egy meghatódott hangulatjel társaságában hozzátette: "Idén tavasszal és nyáron végre nem kell vigyáznom a friss hegeimre!"

 

Borítókép: TV2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában