Hoppá!

2022.03.13. 17:00

Meggyes Dávid már alig beszél Horváth Grétával

A férfi januárban hagyta el az influenszert, alig két év házasság után

Január elején robbant a bomba, miszerint Meggyes Dávid négy év együttlét és alig két év házasság után elhagyta feleségét, Horváth Grétát - írja a Ripost. Az Ázsia Expressz második évadának egykori győztes párja között látszólag teljes volt az összhang: közös házat és nyaralót vásároltak, ráadásul kisbabát is terveztek az idei évre.

 

Hamarosan kiderült, hogy Dávid újra szerelmes, a Dancing with the Stars táncosába, Stana Alexandrába szeretett bele, aki ugyancsak nemrégiben szakított tizenkét év és néhány hónap házasság után Köcse Györggyel.

 

Most Dávid a Tények Plusznak beszélt szűkszavúan a válása részleteiről.

 

 

 

 

"A keresetlen véleményeket kilencvenöt százalékban el tudom engedni. Az sem mindegy, hogy ki mondja ezt a véleményt, aki hozzánk közel áll belelát a valódi dolgokba, megértik és támogatják a döntésemet" - fogalmazott az üzletember.

 

"Én hiszek abban, hogy őszintén, továbblépve bizonyos dolgokon az élet megy tovább. Meg kell hozni bizonyos döntéseket, ezek fájóak, de a bátorság mindig kifizetődő, ha párosul az őszinteséggel. Én nem szerettem volna soha egy percig sem sárdobálásban részt venni"

 

Bár a válás okáról továbbra sem szeretne nyilatkozni, annyit elárult, hogy békében szeretne továbblépni és elválni Grétától. "Mi ezt megbeszéltük, és azt gondolom, civilizált, felnőtt emberekként ez normális. A kapcsolatunk olyan, amilyennek lennie kell egy ilyen döntés után. Annyi a kommunikáció, amennyi szükséges" - mondta.

 

Borítókép: Metropol

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában