Bulvár-celeb

2021.09.21. 06:31

Nyolcszázezerbe került Bochkor hűtlensége: „A hölgynek igaza volt”

Bochkor Gábor sosem tagadta, hogy korábbi kapcsolatai során nem mindig volt a hűség szobra. Volt, hogy drágán megfizetett a kikacsintásért.

Forrás: Retro Rádió

Bochkor Gábor egy-egy téma kapcsán hajlamos saját életéből is meríteni történeteket, még akkor is, ha ezzel magát hozza kissé kellemetlen helyzetbe a hallgatók előtt. Talán éppen ez a szokása teszi őt szerethetően emberivé az éteren keresztül – írja a Ripost.

A hazai rádiózás fenegyereke hétfő reggel is egy vele megesett sztorival színezte ki a Retro Rádióban felmerült témát, ami nem volt más, mint a párkapcsolati vagy azutáni bosszú. Gábor azt mesélte el, hogy egy korábbi kedvese miként reagált, amikor internetes flörtölésen kapta őt.

„Az a helyzet, hogy gyakorlatilag csúnyán lebuktam. A hölgy pedig azonnal reagált. Kitépte a kezemből a laptopot és hozzávágta a vaskeretes kanapéhoz. Ezzel 800 ezer forintos kárt okozott, de én nem tehettem semmit, hiszen ma is úgy látom, hogy igaza volt”

– vallott színt a rádiós, akihez csatlakozott Lovász László is, akin szintén bosszút állt egy sok évvel ezelőtti barátnője. Neki a ruháit aprította miszlikbe a hölgy, aki nehezen viselte a szakítás tényét, illetve módszeresen elvágta a közös albérletükben lévő lámpák vezetékeit is, mielőtt elköltözött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában