Bulvár-celeb

2021.07.25. 06:10

Drámai pillanatok Mihalik Enikő vajúdása közben: Minden sz*r előttem volt, de ez nem...

Az újdonsült anyuka őszinte videóban mesélte el szüléstörténete minden apró részét.

Forrás: Instagram

Fotó: pc

Döbbenetesen őszinte vloggal jelentkezett szombat este Mihalik Enikő. Az újdonsült édesanya kalandos szüléséről mesélt követőinek: egészen az első fájdalmaktól kezdve a legszebb pillanatokig. Enikő első bejelentkezése július 12-én, késő este történt, amikor elkezdődtek nála a fájások. Mivel a magzatvize még nem folyt el, úgy döntött, nyugovóra tér, és pihen egyet – írja a Bors.

Azt azonban nem gondolta, hogy szenvedése napokig is eltart majd.

Másnap bementek a kórházba szerelmével, ahol fontos vizsgálatokat végeztek el rajta az orvosok, ám végül hazaküldték, hiszen a szülés hivatalosan még nem indult meg.

Enikő görcsei két nappal későbbre sem múltak el, ezen a ponton pedig már olyannyira megviselte őt a fájdalom, hogy úgy döntött, ha itt az idő, kérni fogja az epidurális érzéstelenítést.

Enikőnél végül meg akarták indítani a szülést pénteken, ám a soron következő videórészletben már örömhírrel jelentkezett: megszületett a kislánya. Mint mondja, hatalmas szerencséje volt, mivel amikor a szülés megindítására készültek, kiderült, hogy az magától megindult, ezután pedig rövidesen a mellkasán tarthatta kislányát.

– Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott

– utalt a szülését megelőző kínzó állapotra a modell.

Enikő végül elmondta:

utólag úgy érzi, megérte, bármikor újra csinálná csak azért, hogy kezében tarthassa kislányát.

– Azért legközelebb remélem, nem ilyen lesz – mosolyodott el videójában a szépséges anyuka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában