Bulvár-celeb

2021.04.15. 14:00

Stílust váltott, teljesen megújult a magyar luxusfeleség

A Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője, Csősz Boglárka megvált hosszú, vörös fürtjeitől, rövidebb, szőke hajra váltott – most pedig azt is elmondta, hogy miért.

Forrás: Origo / Polyák Attila

Csősz Boglárka tavaly stílust váltott, levágatta a haját, de csak most árulta el, hogy mi állt a döntése hátterében – írja a Femcafe nyomán a life.hu.

„Szerintem a hajvágás az egyik legjobb dolog a világon. Sokan félnek tőle, de én kifejezetten szeretem, hiszen a hajunk is egy olyan dolog, amit időnként nem árt felfrissíteni. Amikor megszabadulunk a régi, eltöredezett hajvégektől, akkor nemcsak ápoltabbak leszünk, hanem lehetőséget teremtünk arra is, hogy újabb energiákat vonzzunk be” – magyarázta.

Fotó: lifeTV

„Szerettem volna, hogy teljesen friss, üde, dinamikus energiákkal dolgozhassak, és egy kicsit más személyiségemet is előtérbe engedhessem. Sokkal sportosabbnak és vagányabbnak érzem magam tőle. Megszokták tőlem, hogy a látványos, klasszikus és elegáns stílust képviselem, pedig ennél sokkal több van bennem” – tette hozzá, majd arra is kitért, hogy az új frizurájával sokkal kevesebb gond van, jóval könnyebb karbantartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában