Ország-világ

2020.10.24. 13:12

Palvin Barbara lesz az MTV EMA egyik műsorvezetője

A világhírű szupermodell a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósít majd.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 09: Barbara Palvin arrives at the 2020 Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 9, 2020 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. Az est egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz, aki a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósít majd.

A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA egy soha nem látott online showműsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. A rendezvénysorozat történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország, melynek egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz.

– Örömmel jelenthetem be, hogy a magyarországi helyszíneken Palvin Barbara világhírű modell lesz az egyik műsorvezető – árult el újabb részletet a showról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Hozzátette, hogy a november 8-i esemény során hazánk különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével egy virtuális utazáson vehetnek részt, és felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt. A nézők a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, és részesei lehetnek az egyedülálló shownak.

Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem, ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van – mondta Palvin Barbara.

A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adunk tájékoztatást.

Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek. A show-hoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. Az egész világ figyelmét fel tudjuk hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában