haon-sportoldal

2008.02.04. 11:46

A Loki elfoglalta főhadiszállását

<p>A terveknek megfelelően a DVSC-TEVA labdarúgócsapata 29 játékossal és a szakmai stábbal vasárnap délben elindult a törökországi edzőtáborozás helyszínére, Belekbe.</p>

De mielőtt a debreceni kontingens elindult volna Ferihegy irányába, Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője még Debrecenben szólt a játékosokhoz. A klubvezető elmondta, eddig mindenkinek a hozzáállásával elégedett, de most egy teljesen új fejezet kezdődik az alapozásban.

A cégvezető kérte, mindenki dolgozzon keményen a DVSC negyedik bajnoki címének megszerzéséért a törökországi edzőtáborban is, majd zárásként jó utat kívánt az utazó különítménynek.

Hajnali érkezés

Az autóbuszos túra után Budapestről 16.45-kor száll fel az Isztambulba tartó gép, majd négyórás várakozás után Antalyába repült a társaság, ahonnan busz szállította Komlósi Ádámékat Belekbe. Hétfőn, magyar idő szerint éjfél után érkezett meg a Loki az új főhadiszállására, az ötcsillagos Hotel Arcadiába, ahol február 14-ig vendégeskedik a magyar

bajnokcsapat.

Érdekesség, hogy a Lokin kívül a Budapest Honvéd, az MTK, a Zalaegerszeg és a Haladás is Belekben készül a tavaszi szezonra. A hajnali érkezést követően túl sokat nem pihenhettek a labdarúgók, ugyanis a reggelit követően a szálloda parkjában 11 órakor átmozgató edzést tartott a szakmai stáb, nevezetesen Herczeg András, Zoran Szpisljak és Mező József, míg a pro-licenszes tanfolyamra járó Bücs Zsolt csak később csatlakozik a gárdához.

Hétfőn délután újabb tréning vár Mészáros Norbertékre, majd kedden az osztrák Sturm Graz ellen már lejátssza első törökországi edzőmérkőzését is a Loki.

Kapcsolódó anyagok:

  • Elrepült a Loki
  • Tovább remekel Dzsudzsák
  • Továbbra sem sikerült nyerni
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!