Hajdú-Bihar

2008.01.09. 19:18

Több mint tíz méter mély árokba repült egy gépkocsi az autópályán

<p>Súlyos sérüléseket szenvedett annak az autónak a vezetője, aki járművével egy több mint tíz méter mély árokba repült az M35-ös autópályán. <dia width="850" height="630" alt="Árokba repült egy gépkocsi 2008.01.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_rokba_rep_lt_egy_g_pkocsi_2008_01_10_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Árokba repült egy gépkocsi 2008.01.10." /></a></dia></p>

Az eddigi adatok szerint a Budapest felé haladó gépkocsi vezetője eddig ismeretlen ok miatt a szalagkorlátnak ütközött a M35-ös és az M3-as autópályák kereszteződésének felüljárójánál.

Az ütközés olyan szerencsétlen módon megdobta a gépkocsit, hogy onnan egyből az árokba repült, ahol még többször meg is pördült. Az autót a hajdúböszörményi tűzoltók, a debreceni tűzoltóság darus járműve segítségével emelték az árokból. A baleseti helyszínelés, és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon lehetett haladni az autópálya adott szakaszán.

A baleset pontos részleteit még vizsgálja a rendőrség.

 

cZZs

Kapcsolódó anyagok:

  • Újabb halálos baleset
  • Halálos baleset az M1-esen
  • Rosszul lett vezetés közben, majd ütközött
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!