Factory Sport Aréna

2009.09.17. 16:58

Helló !

<p>Sziasztok !<br />Üdvözlünk mindenkit itt a boon-on. Mostantól a Borsod Online-on közvetlenül tájékozódhattok a Factory Aréna eseményeiről, rendezvényeiről.</p>

Végre !

Elkészült a Factory Sport Aréna különbejáratú saját aloldala itt a boon-on, az informédia jóvoltából. Itt közvetlenül tájékozódhattok sport -és kulturális eseményeinkről. A vizuális és írásos beszámolók mellett naprakész információkat kaphattok az ország extrém sport eseményeiről, versenyeiről is: Dirt Jump, BMX, Inline, Skateboard, Falmászás

Néhány szó rólunk :

A Factory Sport Aréna egy több mint 4600 m2 területű gyárcsarnok, a Miskolci DAM  területén. A diósgyőri Vasgyár szívében található régi ipariműemlék, mára a régió extrém sport és underground kultúrájának központjává nőtte ki magát, mely helyet adott több országos és nemzetközi versenynek, rendezvénynek.

Factory Sport ArénaA Factory Sport Aréna az extrém sportágak olvasztótégelye, jelenleg elsősorban a gördeszka, a görkorcsolya, a bmx, mountain bike, a triál kerékpározás,és a falmászás, boulder és alpin sportok művelésére, gyakorlására nyújt teret és lehetőséget pályáin és programjain keresztül.

Az extrém sportokon túl az Aréna fontos közösségi térként is szolgál az underground kultúrához kapcsolódó zenei irányzatok és az extrém életforma kedvelői számára. Clubhelysége lehetőséget biztosít, zenekaroknak, underground és extrém buliknak, freestyle versenyeknek.
Az Aréna legnagyobb zenei rendezvénye a 2007. augusztusában elsőként is megtartott Factory NÁSZ Fesztivál, melyen 3 színpadon a hip-hop, az elektronikus és a rock zene képviselői, zenekarok és DJ-k vonultak fel.

A nagysikerű rendezvényt minden évben folytatni kívánjuk, így 2009-ben már harmadik alaklommal került megrendezésre, Gyár fesztivál -ra keresztelve. Célunk egyedülálló extrém sport és zenei fesztivál hagyományának megteremtése.

További zenei vetülete a Factorynak az újjonan épült " Hanggyár zenei alkotóműhely", ahol kulturált környezetben biztosít próbalehetőséget zenekarok számára.

Az Aréna jelenleg 4 különálló helyszínnel/szolgáltatással rendelkezik:

            

Factory Sport Aréna - Extrém sportok extrém környezetben 
 
Cím: 3533 Miskolc, Vasgyári út 43. Factory Sport Aréna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!