ERDON Osztály

2008.09.26. 12:58

Bemutatkoznak elsőseink

<p>Szatmár megye - Folytatjuk Szatmár megye első osztályos diákjainak a bemutatását — ezúttal a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont I. B osztályával ismerkedhetnek meg. Tanítónő: Doloczki Márta. <A href="http://video.erdon.ro/members.Iris/elso%20B.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Szeptember 15–én a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont I. B osztályában 25 kisdiák kezdte meg ismerkedését az iskolával, valamint a tanulással, Doloczki Márta tanítónő segítségével. Ottjártunkor egy tanuló — Meleg Fanni Anna — hiányzott. A tanítónő elmondása szerint még ennyi év után is nagy izgalommal várta az első osztályt, amelynek tagjai nagyon aranyosak és vidámak. „Mindenképpen egy gyermekközpontú nevelést képzelek el tanítványaimmal, és ezért választottuk mottónknak a mosolyt, ami bízom benne, hogy elkísér minket a négy év során” — mondta Doloczki Márta. A tanteremben a diákoknak a játékok mellett egy baba is segít a tanulásban, „aki” szintén részt vesz a különböző órákon. Az első napokban a diákok a kézimunka–foglalkozások és az ismerkedés mellett új verseket és dalokat is tanulnak.
Csuka Tímea

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!