ERDON Országos hírek

2008.10.06. 14:09

Kórházba került az ünneplő násznép Romániában

<p>Esküvőn szerzett sérülések miatt több mint 30 személy szorult kórházi ápolásra a hétvégén Iasi városban. A Szent János Kórház sürgősségi osztályát vezető főorvos az Agerpress hírügynökséget arról tájékoztatta: a dáridózókat több ok miatt is ellátásban kellett részesíteni. Volt aki túl sokat evett és gyomorrontás miatt kezelték, mások viszont a kelleténél többször koccintottak, de olyanok is voltak akik a hajnalig tartó tánc miatt szorultak ellátásra.</p>

A lakodalom öngyilkossági kísérletektől sem volt mentes. A sűrű poharazgatás közben kipattant veszekedés után egy 22 éves és egy 29 éves lány akart véget vetni életének. Egyikük egy fél decinyi savas folyadékot hajtott fel, barátnője pedig karját vagdalta össze. A gyomormosás és a sebek összevarrása után egyikük sem akart kórházban maradni, habár az orvosok figyelmeztették, hogy a nem megfelelő kezelésnek súlyos következményei lehetnek.

A rendkívül jó hangulat az idősebbeket sem hagyta nyugton. A hajnali órákban a táncot ropó vendégek közül egy 53 esztendős férfi lábujját törte, egy 41 éves nőnek pedig sérült lábszárát kellett gipszbe tenni. A kellemetlenség azonban egyiknek sem szegte kedvét, mindketten taxiba vágták magukat és siettek vissza az esküvőre, folytatni a mulatozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!