ERDON Országos hírek

2016.12.07. 17:13

PV2016/A képviselő- és szenátorjelöltekről lehet tájékozódni a votez.info honlapon

A képviselő- és szenátorjelöltekről, valamint a december 11-ei választások menetéről találhatnak információkat az érdeklődők a <a href="http://www.votez.info/" target="_blank">votez.info</a> oldalon.

A képviselő- és szenátorjelöltekről, valamint a december 11-ei választások menetéről találhatnak információkat az érdeklődők a votez.info oldalon.

Az AGERPRES hírügynökségnek elküldött közelmény szerint a votez.info(rmat) (magyarul: tájékozottan szavazok) egy civil, független, politikamentes kezdeményezés, amelynek célja felhívni a figyelmet a szavazáson való részvétel fontosságára.

A honlap lehetővé teszi a betekintést a politikai pártok fejlődésébe, az igazságszolgáltatással kapcsolatos ügyeibe, kormányprogramjába, ismert politikusaik részletes CV-jébe, és a december 11-ei szavazással kapcsolatos közérdekű tudnivalókat is felsorolja.

Mint a leendő választott köztisztviselők alkalmazói, ugyanazt várjuk el a jelöltektől, amit tőlünk is elvárnak munkaadóink: hogy legyenek tanultak, dolgosak, hatékonyak, jól felkészültek, intelligensek, újító szelleműek, és hogy ne legyenek büntetett előéletűek. Röviden: akarjanak, tudjanak, tegyenek. És ne lopjanak - olvasható a kezdeményezők bemutatkozásában.

AGERPRES/(RO - szerző: Oana GHIŢĂ, szerkesztő: Andreea ROTARU, HU - szerkesztő: TOFÁN Imola)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!