ERDON Országos hírek

2013.10.15. 15:34

Rezidensi helyek

Az egészségügyi minisztérium rezidens orvosi, illetve fogorvosi és gyógyszerészi helyekre szervez vizsgát november 17-én, még egy hétig fogadnak el feliratkozásokat, tájékoztat a Bihar megyei Közegészségügyi Hatóság (DSP).

Az egészségügyi minisztérium rezidens orvosi, illetve fogorvosi és gyógyszerészi helyekre szervez vizsgát november 17-én, még egy hétig fogadnak el feliratkozásokat, tájékoztat a Bihar megyei Közegészségügyi Hatóság (DSP). Az ország bármelyik közegészségügyi hatóságánál fel lehet íratkozni október 21-ig, Nagyváradon a Libertăţii u. 34. sz. alatt, a második emeleti 13. sz. irodában fogadják el a dossziékat a következő program szerint: hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 14 óra között. Az utolsó napon, 21-én szintén 8 és 16 óra között fogadják a feliratkozókat. A feliratkozási díj 360 lej. További részleteket a szükséges iratkokról és egyéb feltételekről a http://www.dspbihor.ro/?p=821 címen lehet megtudni.

Hétfőig 25-en íratkoztak fel Váradon, 23-an általános orvosi, ketten pedig gyógyszerészi helyekre. Mivel évente mintegy kétszázan szoktak felíratkozni ezekre a versenyvizsgákra, a DSP kéri az érintetteket, hogy ne hagyják az utolsó napra a dosszié leadását és jelentkezzenek mihamarabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!