ERDON Music

2010.11.01. 13:38

Jön a Kispál-film

<p>A Kispál és a Borz, az utóbbi évek legnépszerűbb alternatív zenekara 2010. augusztus 9-én nagyszabású koncert keretében búcsúzott el a közönségtől. Huszonhárom év aktív zenélés és tizenegy stúdióalbum után vége a dalnak.</p>

A legendás együttes búcsúelőadására 45 000 néző volt kíváncsi. A koncertről készült mozifilmet novemberben vetítik a mozikban. A pontos időpont még nem ismert, erre visszatérünk. Minden esetre csak egy napig tervezik majd vetíteni. Utána szinte azonnal DVD-n is elérhető lesz.

A koncertfilm alapvetően eltér az eddig Magyarországon magyar zenekarok koncertjein készült, televíziós közvetítés-ízű felvételektől. A rendező, Merényi Dávid nem akar se többet, se kevesebbet, mint megmutatni, hogy a Kispál és a borz zenészei és barátaik hogyan élik meg-, és át a búcsúkoncert előtti utolsó hónapot, hogyan és mire emlékeznek, mit látnak ugyanúgy, mint eddig és mit másképp. Mindeközben pedig féktelenül élvezhetjük azt a zenét, amin generációk nőttek fel. Igazi koncertfilm, a javából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!