ERDON Music

2008.11.24. 07:21

Itt az új Guns N Roses album - ingyen üdítő mindenkinek!

<p>A Dr. Pepper amerikai üdítőital-gyártó idén márciusban bejelentette: ha a Guns N Roses rockbanda 14 éve beígért albuma még az idén elkészül, minden amerikai kap egy ingyenes üdítőt. A Chinese Democracy (magyarul: kínai demokrácia) című album vasárnaptól kapható az Egyesült Államokban, hétfőtől pedig Nagy-Britanniában is.</p>

Az amerikaiak tehát ingyen italt kapnak, de csak az, aki a gyártó weboldalán még vasárnap jelentkezik a kuponért. A kuponokat 2010. február 28.-ig lehet beváltani.

A Guns N Roses amerikai rockbanda csütörtökön elérhetővé tette új albumát a MySpace internetes közösségi oldalon. Itt már több mint egymillió ember hallgatta meg az új dalokat - közölte az NBC Philadelphia internetes oldalán.

Az együttes legutóbb 1993-ban adott ki lemezt, a The Spaghetti Incident? című, feldolgozásokból álló gyűjteményt. A tagok közötti állandó feszültség miatt az eredeti bandából mára csak a frontember, Axl Rose maradt az együttesben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!