ERDON Helyi sport hírek

2019.05.30. 12:07

Ille Cornelia kardvívó emléktorna a hét végén az ERA Parkban

Nyolcadik alkalommal tartják meg június 1-jén és 2-án, a Gyereknap alkalmából az ERA Park bevásárlóközpontban az Ille Cornelia Kardvívó Emléktornát gyerekeknek.

Nyolcadik alkalommal tartják meg június 1-jén és 2-án, a Gyereknap alkalmából az ERA Park bevásárlóközpontban az Ille Cornelia Kardvívó Emléktornát gyerekeknek.A versenyre mintegy 150 gyereket várnak az ország több sportklubjából, például Nagyváradról, Székelyhídról, Kolozsvárról, Szatmárról, Marosvásárhelyről, Brassóból, Bukarestből, de Debrecenből, Harkovból (Ukrajna) és Eszékről (Horvátország) is.

A versenyt a 9 és 15 éve közöttieknek írták ki, és a szakszövetség vonatkozó szabályzatának megfelelően bonyolítják le. Minden korosztályban lesznek csoportkörök, ahol még nem esik ki senki, csak azt követi a kieséses szakasz, egészen addig, míg fény derül a győztes kilétére.

A korosztályok:

15 évesek – újoncok, 2004 után születettek

13 évesek – gyerekek, 2006 után születettek

11 évesek – mini kategória, 2008 után születettek

9 évesek – kezdők, 2010 után születettek.

A résztvevők között okleveleket, érmeket és egyéb jutalmakat osztanak ki. A szervezők: Román Vívószövetség, Bihar Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság, CSM Nagyvárad, LPS Bihorul Nagyvárad.

A program:

Szombat, június 1.

9 óra – 13 évesek (lányok és fiúk)

12 óra – 9 évesek (lányok és fiúk)

Vasárnap, június 2.

9 óra – 15 évesek (lányok és fiúk)

12 óra – 11 évesek (lányok és fiúk).

Feliratkozni péntekig, május 31-ig lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!