ERDON Helyi sport hírek

2012.02.14. 08:51

Halasztást kért a Szatmárnémeti VSK

Nem lehet megközelíteni Alexandriát, a helyi női kosárlabdacsapata vezetősége mégis játszani akar a szerdán a Szatmárnémeti VSK ellen.

Nem lehet megközelíteni Alexandriát, a helyi női kosárlabdacsapata vezetősége mégis játszani akar a szerdán a Szatmárnémeti VSK ellen.

 

A szerdai alexandriai női kosárlabda–bajnoki elhalasztását kérte a Szatmárnémeti VSK. Florin Mureşan, a szatmári együttes szakosztályvezetője hétfőn lapunknak azt mondta, nem mernek elindulni az ország déli csücskén levő teleormani településre a környéken uralkodó kedvezőtlen időjárás miatt. „Nem kockáztathatjuk meg, hogy elakadunk valahol az úton. A szállításunkat biztosító cég vezetője is jelezte, hogy nem engedi Alexandriára a buszt. Még a szállásunkat biztosító hotel vezetője is arra biztatott, maradjunk otthon, mert valahol a hóban ragadunk” – mondta Mureşan, majd arról értesített, hogy hivatalosan is kérték a román szövetségtől (FRB) a halasztást. „A tévében is azt lehet látni, hogy az Olt völgyén lezárták az utakat, és Bukarestből sem lehet megközelíteni Alexandriát” – tette hozzá a szakosztályvezető.

A 22. forduló mérkőzését szerdán délután kell játsszák. Ezért a VSK–nak már kedd reggel el kell indulnia Alexandriára, hogy időben odaérhessenek. Hétfőn 17 órakor viszont a FRB még nem válaszolt a szatmáriak kérésére. Kérdés, hogy juthat el a csapat a teleormani településre, ha narancssárga riasztás miatt minden utat lezártak Alexandriáig. A vendéglátó BCT Alexandria viszont ragaszkodik hozzá, hogy a meccset megrendezzék...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!