ERDON Helyi sport hírek

2011.06.13. 14:48

Cselgáncs: Harmadikok lettek Grazban

<p>Eddigi legjobb eredményét érte el a hagyományos grazi nemzetközi cselgáncstornán a Szatmárnémeti Unio SK csapata: az összesített táblázatban a jelen levő 158 együttesből (!) a harmadik lett a Terely Mihály és Czerlau Doina edzőpáros csapata.</p>

„Tíz sportolómból kilenc hozott pontokat, közülük öten aranyérmet. Rendkívül jó eredmény ezen a versenyen, ahol kategóriánként tucatjával jelentkeznek a sportolók. Most is, nem kevesebb mint 1200 résztvevője volt a versenynek. Mi a hatodik éve utazunk el erre a viadalra, és mindig is az volt a vágyam, hogy egyszer csapatban dobogón zárjunk. Ez most összejött úgy, hogy többek között az ukránokat hagytuk magunk mögött” – mondta Terely. Az összesített táblázatban egyébként a házigazdák zártak az első helyen, a második pozícióban pedig a Nagybányai VSK végzett, viszont a máramarosiak csapatát nagyváradi és csíkszeredai cselgáncsozók is erősítették.

 

Eredmények

Aranyérmesek: Czerlau Jennifer (U11–es korosztály, 44 kg), Kovács András (U13, 40 kg, 36 fős mezőnyben), Florin Faur (U15, 81 kg), Cristian Şereş (U20, 60 kg), Sámel Lóránd (felnőttek, 100 kg).

Ezüstérmesek: Czerlau Mercédesz (U13, 48 kg), Kovács Dóra (U15, 57 kg).

Bronzérmesek: Domuţa Norbert (U11, 27 kg), Pándi Karola (U20, 70 kg).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!