ERDON Helyi sport hírek

2010.11.25. 16:58

Régi helyére költözik a Voinţa ökölvívótereme?

<p>A Szatmárnémeti Voinţa SE elnöke, Liviu Ghere visszaköltöztetné régi helyére, az egykori Popular mozi termébe a klub ökölvívótermét.</p>

Mint ismeretes, a Szatmári Római Katolikus Püspökség visszakapta azt az épületet, amelyben az elmúlt években székelt a Voinţa SE, az egyesületnek pedig költözni kellett, ugyanis az ingatlan felújítását követően a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kap majd helyet a Ştefan cel Mare utcai épületben. Ghere lapunknak azt mondta, hogy egy projektet készítettek, amelyre kormánytámogatást várnak. Ebből a pénzből korszerűsítenék a termet.
„Úgy tudom, a tervünk az elbírálási folyamatban van. Amennyiben pozitív választ kapunk kérésünkre, akkor jövőre megnyithatná kapuit a boksztermünk” – folytatta Ghere.
A Voinţa SE ökölvívóterme 1954–től 1987–ig működött az egykori Popular mozi termében. Ezután költöztek át a Zárda–templom jobb oldalán levő épületbe, ahol többek között boksz–, cselgáncs– és sakktermet rendeztek be maguknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!