ERDON Helyi sport hírek

2010.08.31. 15:39

Kezdődik az emléktorna

<p>Csütörtökön négy csapat részvételével kezdődik az Antonio Alexe kosárlabda emléktorna.</p>

Antonio Alexe nem Váradon született, ám itt élt és itteni szereplését követően lett a román válogatott tagja, majd a többszörös bajnokcsapat Ploieşti-i Asesoft erősségeként hunyt el egy közlekedési balesetben. A tiszteletére csütörtökön, pénteken és szombaton rendezendő három napos emléktornán a Szolnoki Olajbányász (Alexe hosszú ideig erősítette a magyar csapatot), a Nagyszebeni Atlassib, a Marosvásárhelyi BC és a Nagyváradi VSK vesznek részt.
 
Nyerni akarnak a váradiak
 
Şerban Sere menedzser és Cristian Achim edző elmondták a tegnapi sajtótájékoztatón, hogy igen színvonalasnak és látványosnak ígérkezik az emléktorna, amelyen legénységük mindenképpen jól szeretne szerepelni, és miért ne, elhódítani a legjobbnak járó kupát és emlékérmet is. A mérkőzések csütörtökön és pénteken 17, illetve 19 órakor kezdődnek, míg szombaton 10 és 12 óra a kezdési időpont. A váradi együttesben minden játékos pályára lép az új szerelésekben, s a VSK mindhárom alkalommal a második csata résztvevője lesz. A klub minden szurkolóját szeretettel várja, a belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!