ERDON Helyi sport hírek

2010.08.23. 14:56

Anca ismét a Luceafărul pályáján

<p>Egymással helyet cserélve, egykori csapataik ellen ülnek a kispadon a vezetőedzők a labdarúgó Román Kupa 4. fordulójában sorra kerülő Luceafărul–Silvania mérkőzésen.</p>

Negyedik fordulójához érkezett a labdarúgó Román Kupa 2010/11-es sorozata, amelyben már másodosztályú együttesek is pályára lépnek. Elsőként itt említhetnénk meg a Szilágysomlyói Silvaniát, amely kedden 17.30 órától Borson a III. ligás Nagyváradi Luceafărul otthonában lép pályára. A találkozó egyik érdekessége, hogy a vendégek vezetőedzője az a diószegi születésű Adrian Anca, aki tavasszal még a nagyváradi együttes kispadján az ősz 14. helyről vezette akkori csapatát egészen a pontvadászat végi ötödik helyig. Dacian Nastai révén a vendégeknek is lesz egy „ismerősük” a másik kispadon, ugyanis a szatmári illetőségű tréner nemrégiben még a Szilágy megyei együttest vezérelte a kispadról. A tények ismeretében tehát nagy taktikai csatára van kilátás, de a két együttes játékosállománya is jó meccset ígér. Az összecsapás játékvezetője a nagyenyedi Dan Monea lesz, a partjelzők pedig Székely Gyula és Petrică Cîmpeanu személyében Kolozsvárról érkeznek, míg a szövetségi megfigyelői szerepet Zaharia Ciev (Temesvár) és Emanoil Gherghel (Arad) tölti be.
 
A Román Kupa műsora
 
A Román Kupa 4. fordulójának műsora, kedd, 17.30 óra: Suceava–Botoşani, Romani–Piatra Neamţ, Bákói FCM–Jászvásári Politehnica (elmarad), Panciu FC–Galaci Dunărea, Mangalia–Konstancai Viitorul, Slobozia–Brăila, Năvodari–Tulcea-i Delta, Berceni–Konstancai Farul, Domneşti-i Viitorul–Otopeni-i SK, Voluntari–Chiajna, Bukaresti Rapid II.–Ploieşti-i Astra II., Bukaresti Steaua II.–Snagov FC, Stoicăneşti–Bukaresti Juventus, Ploieşti-i Conpet–Ploieşti-i Petrolul, Brazi–Buzău, Podari–Craiovai CFR, Slatina–Curtea de Argeş (elmarad), Piteşti-i Argeş–Mioveni, Măciuca–Râmnicu Vâlcea, Mătăsari–Lupény, Piski–Gyulafehérvár, Réghen–Nagyszeben, Vajdahunyad–Torda, Luceafărul I.–Somlyó, Aradi Gloria–Aradi UTA (elmarad), Temesvári Poli. II.–Aradi ACU, Magyarlápos–Nagybánya (elmarad). Szerda, 17.30 óra: Luceafărul II.–Bihar FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!