ERDON Helyi sport hírek

2010.06.07. 15:37

Kiélezett küzdelemben kálmándi győzelem

<p>Kálmánd korosztályos csapata nyerte a Börvelyi Stăruinţa és a Börvelyi Polgármesteri Hivatal által megrendezett 5. Gnándt Pál Emlékkupát.</p>

Az 1994-ben született fiatalokból álló együttesek számára megszervezett torna döntőjében a kálmándiak Börvely csapatát verték 2-1-re. A harmadik helyért lebonyolított találkozón Mezőfény csapata 3-1 arányban győzte le a Kaplonyi ifjakat. Különdíjak: legjobb kapusok – Ernyi Krisztián (Mezőfény), Cătălin Todorca (Börvely); legjobb játékosok – Bakai Gerhard (Börvely), Kinczler Gilbert (Kálmánd); gólkirály – Mosdóczy Bence (Kaplony, 6 gól). A serleget és az elismeréseket Gnándt Pál fia, Szabolcs, illetve Kiss Zoltán alpolgármester adta át a győztes csapatnak, valamint a díjazottaknak.A szervezők ezúton is megköszönik Szilágyi István, a Megyei Labdarúgó Egyesület elnökének segítségét, valamint Fodor Gábor, a diplomák tervezője, illetve Mihai Tupita és Simonka Szabolcs hangosítók munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!