ERDON Helyi sport hírek

2010.05.09. 12:51

Graham kórházba küldte Vass Ildikót

<p>Feszült hangulatban zajlott az Aradi ICIM – Sepsiszentgyörgyi Sepsi BC női kosárlabda A–osztályos elődöntő második mérkőzése.</p>

„Egy indulatoktól túlfűtött mérkőzésen csapatunk vezéregyénisége Vass Ildikó egy aradi kórházban töltötte az éjszakát, miután Cherrise Graham gyomorszájon ütötte. Játékosunk orvosi megfigyelés alatt volt az éjszaka alatt és szombat reggel kiengedték a kórházból” – olvasható a háromszéki együttes hónlapján.

A vendégek edzője, Veress Attila a lelátóról volt kénytelen végignézni a meccs nagy részét, miután a bírók kiállították őt. A zöld–fehér sepsiszentgyörgyiek végül öt pontos vereséget szenvedtek Aradon (93–88), ezért kedden még játszik egy meccset a két együttes, hogy eldőljék, melyik csapat jut be a döntőbe. Mint ismeretes, a Sepsi BC – ICIM párharc győztese az MCM Tâgovişte ellenfele lesz a fináléban, míg a vesztes a Szatmárnémeti VSK ellen játszik a bronzéremért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!