ERDON Helyi sport hírek

2010.04.19. 15:57

Várják a szurkolókat a kézisek és kosarasok

<p>Nagy szüksége lesz a szurkolók bátorítására is a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabdacsapatának szerdán az Aradi ICIM elleni bajnoki mérkőzésen.</p>

Dan Fleşeriu edző tanítványainak ugyanis kötelezően győzni kell a Maros-parti együttes ellen, hogy megszerezzék a táblázatában a bajnokság rájátszásában a play–off helyet biztosító 4. helyet. „A közönség hatalmas segítséget jelent a lányoknak. Remélem telt ház előtt fogunk játszani” – hangsúlyozta a tréner.

Mint arról beszámoltunk, jegyek már kaphatók a LPS Ady Endre utcai sportterem előtt levő pénztárnál (kedden 10–12 óra, illetve 16–18 óra között). Egy belépő ára 8 lej és a kosárlabdameccset megelőző férfi kézilabda bajnoki rangadóra, a VSK – Nagybányai Minaur találkozóra is érvényes. A kézisek 17 órától játszanak (a piteşti-i Gheorghe Bejenariu és a bukaresti Alin Cîrligeanu bírópáros vezeti a találkozót), a kosárlabdázó hölgyek mérkőzése pedig 19.30 órakor fog kezdődni. Értesüléseink szerint hétfőn mintegy 50 jegyet vásároltak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!